Uudistimme verkkokauppamme!

Huomaathan, että joistain tuotteista puuttuu kuvia. Lisäämme verkkokauppaan jatkuvasti lisää tuotteita. Jos tarvitsette lisätietoa, olettehan meihin yhteydessä!

Tietosuojakäytäntö

Yrityksemme tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n edellyttämällä tavalla. Tietosuojaselosteen sisältöä voidaan muuttaa julkaisemalla uusi versio verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Rekisterinpitäjä:

Keltainen Kolibri Ky

Y-tunnus: 3153508-3

Kirkkotie 1, 90830 HAUKIPUDAS

Puhelin: +358 40 9670059

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Mia Roininen

Sähköposti: pienikeltainenkolibri@gmail.com

Rekisterin nimi: Keltainen Kolibri Ky:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste:

Rekisterissä olevien tietojen säilytys perustuu yrityksemme asiakkuuteen, henkilöltä saatuun suostumukseen tietojen tallentamiseen tai yrityksemme oikeutettuun etuun kerätä tietoa, jota liiketoimintamme edellyttää.

Keräämme ja tallennamme tietoa asiakassuhteen perusteella. Mahdollisten uusien asiakkaiden tietojen kerääminen perustuu yritystoimintaan, ja keräämme tiedot itse.

Henkilötietojen käyttötarkoitus:

Käytämme henkilötietoja asiakkuuden tai muun asiallisen suhteen hoitamiseen ja analysointiin sekä markkinointiin. Toimintamme pohjautuu lailliseen liiketoimintaan, joten noudatamme myös EU:n lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisesta:

  • Tiedot, joita henkilöstä tallennamme, ovat lainmukaisia ja kohtuullisia, ja niiden käsittely on läpinäkyvää. Tämä tarkoittaa sitä, että voit milloin tahansa saada tietosi tarkasteltavaksesi.

  • Tiedoilla on käyttötarkoitussidonnaisuus. Esimerkiksi henkilöistä keräämämme tiedot ovat sidoksissa vain tiettyyn käyttötarkoitukseen. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei siihen ole asianmukaista syytä.

  • Minimoimme tallentamamme tiedon; tallennamme vain tarpeellisen.

  • Rajoitamme tiedon säilytystä. Tiedoille on määritelty käyttöikä, jonka jälkeen ne joko automaattisesti tai rutiininomaisesti poistetaan, ellei säilytykseen ole lakiin perustuvaa syytä.

Rekisterin tietosisältö:

Tallennamme asiakassuhteeseen liittyvät minimitiedot, joihin tyypillisesti kuuluvat henkilön nimi, mahdollisesti yritys sekä yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jos ne on meille erikseen annettu asiakkaan tilatessa tuotteitamme tai käydessä varaamassa puuttuvia tuotteita liikkeessämme.

Tietolähteet :

Asiakkaan meille erikseen antamat tiedot.

Käsittelyn kesto:

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakkuus on voimassa tai niiden säilyttäminen on liiketaloudellisesti järkevää.

Henkilötietojen käsittelijät:

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen:

Emme luovuta tietoja muille osapuolille.

Rekisterin suojaus:

Keltainen Kolibri Ky:llä on asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvallisuuskäytännöt, jotka suojelevat henkilötietoja häviämiseltä, väärinkäytöltä tai muulta vastaavalta laittomalta pääsyltä. Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu, ja rekisteriin pääsy on rajattu siten, että järjestelmään tallennettuja tietoja pääsevät käsittelemään vain ne työntekijät, joilla on siihen oikeus ja jotka tarvitsevat tietoja tehtävässään. Henkilötietoja käsittelevällä henkilöstöllä on vaitiolovelvollisuus.

Tarkastusoikeus:

Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tietojen tarkastamiseksi. Pyynnöt osoitetaan Keltainen Kolibri Ky:n osoitteeseen henkilökohtaisesti allekirjoitetulla kirjeellä.

Evästekäytäntö

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Osaa evästeistä tarvitaan perustoimintoihin, ja jotkin evästeet auttavat meitä parantamaan kokemustasi sivustolla ja toimimaan tehokkaasti. Voit muuttaa valintasi milloin tahansa Evästekäytäntö-sivulla. Lisätietoa saat tietosuojakäytännöstämme.

Tilaaminen

  • ​​Tilaajan ja maksajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä tilauksen huoltajan kanssa.

  • ​Tilaamista varten tarvitsemme sinun nimesi ja osoitteesi, sekä postin ilmoituksia varten puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  • Mikäli haluat pakettisi tiettyyn Postin/Matkahuollon toimipisteeseen, ilmoita siitä meille sähköpostilla tai tekstiviestillä.

  • Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan vain Manner-Suomen alueelle.

  • ​Tilaukset pakataan ja postitetaan mahdollisimman pian, viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.​

  • Jos tilauksesi mukaista tuotetta ei syystä tai toisesta ole tarjota, ilmoitamme siitä sinulle viipymättä sähköpostilla.

  • ​Tilaajalla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

  • ​Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamasi tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.

Teethän tilauksen vain, jos olet aikeissa lunastaa tuotteet. Emme hyvitä noutamatta jääneitä tuotteita.

Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj

Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Puhelin: +358 20 718 1830

www.paytrail.com

Toimituskulut ja toimitustapa

  • Käytämme Postia ja Matkahuoltoa kaikkiin kotimaan lähetyksiin. Toimitukset toimitetaan arkisin, eli viitenä päivänä viikossa lukuunottamatta pyhäpäiviä ja sairastapauksia.​

  • Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset postipakettina.

  • ​Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan. Yli 150€ ostoksen toimituskulut 0€.

  • ​Jokaiseen tilaukseen liitetään tilauksen seurantanumero jonka näet sähköpostiisi tulevasta tilausvahvistuksesta.

  • ​Emme ole vastuussa meistä riippumattomista toimitusajan viivästyksistä, tai särkyvänä pakettina lähetetyistä paketeista, jotka ovat rikkoutuneet meistä riippumattomista syistä matkan aikana.

  • ​Mikäli Posti / Matkahuolto kokonaan kadottaa pakettisi olemme valmiita palautamaan sinulle kadonneen tilauksen kauppasumman.

  • Tuotteet voidaan toimittaa myös lahjalähetyksenä lahjansaajan osoitteeseen. Jos haluat lahjaan mukaan viestin, niin lähetä meille sähköpostia asiasta (pienikeltainenkolibri at gmail.com)

Hinnat ja alennukset

Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen.​

  • Tuotteiden hinnat sisältävät 24% (VAT) arvonlisäveron, joka ilmenee ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Palautukset

Haluamme tarjota mahdollisimman kattavat tiedot ja kuvat tuotteistamme. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta. Joskus kuitenkin tilaamasi tuote ei sovi tarpeeseesi, tällöin sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen noudosta.

  • ​Palautuksesta on ilmoitettava sähköpostitse (pienikeltainenkolibri@gmail.com) ennen palautuksen lähettämistä.

  • ​Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa sekä mahdolliset tuotelaput kiinni. Tuotteeseen voi tutustua, mutta kuitenkin siten, ettei tuotteeseen synny mitään käyttämisen jälkiä tai vahinkoja. Jos tuote ei ole alkuperäistä vastaavassa kunnossa tai jälleenmyyntikelpoinen, asiakkaalta peritään tuotteen täysi hinta sekä toimituskulut.

  • ​Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen. Mikäli sitä ei ole valikoimassa, palautamme kauppasumman reklamaation käsittelyn jälkeen.

  • ​​​Palautustilanteissa teemme hyvityksen Checkout -palvelun kautta samalle maksuvälineelle jolla ostoksesi on maksettu.

  • ​Emme hyvitä palautuksesta aiheutuneita kuluja. Meillä ei ole palautuspalvelusopimusta Postin kanssa.

  • Noutamatta jätettyjä tilauksia emme hyvitä.​

Kilpailu- ja kuluttajavirasto: http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-oh...

Palautuksen teko-ohje:

  1. Laita ensin meille sähköpostia (pienikeltainenkolibri@gmail.com) siitä, että olet tekemässä palautuksen.

  2. Pakkaa tuote/tuotteet hyvin (esimerkiksi paketti, jossa lähetys on tullut).

  3. Laita pakettiin osoitteemme sekä puhelinnumeromme: Keltainen Kolibri Ky, Kirkkotie 1, 90830 Haukipudas, puh. +358 40 967 0059. Jos kyseessä on rikkinäisen tuotteen palautus, saat meiltä helposti-koodin lähettämistä varten.

  4. Säilytä aina Postilta saamasi kuitti palauttamastasi paketista, sekä palautuksen lähetystunnus, kunnes olet saanut meiltä sähköpostilla varmistuksen palautuksen vastaanottamisesta. Palautamme rahat mahdollisimman pian ja viimeistään kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on palautettu ​meille.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit